søndag 27. november 2011

Tada!


For ei tid tilbake deltok jeg i jubileumslotteri som Karna hadde og gjett hvem som vant...... MEG!! Vi var 3 heldige vinnere og alle fikk et flott sjal / skjerf i den fargen vi ønsket oss. Tusen takk Karna - dette ble en favoritt med en gang.

Premien lå å ventet på meg da vi kom hjem fra hyttelandet. Fargen jeg ønsket meg var lyng og det er heklet i et garn som heter Andes. Jeg har ikke prøvd dette garnet, men det er i allefall supermykt og kløfritt. Karna har designet dette selv - besøk henne og ta en titt, jeg anbefaler.


Ferieuken vi har hatt ble en forlengelse av høsten. Varmegrader med daglige vanninger før Berit meldte sin ankomst. Jeg har aldri før sett vannstanden så høy og natt til lørdag var sjøen på besøk laaangt over der den normalt skal være. Kraftig vind som gjorde at vi ble strømløse, men stearin og god bjørkved er en grei erstatning.


(Det første bildet viser korrekt farge, her ser det grått ut, men det er det altså ikke:-) 

Dagen i dag har gått med til å tørke støv av adventslys, løpere og brikker er funnet fram slik de blir hvert år. Adventstiden er en veldig koselig tid synes jeg og den skal nytes i år også,

 Ønsker dere alle en fin 1. søndag i advent - husk i dag tenner vi ett lys og det gjør vi i glede:-) 

 Klem fra Sidsel

lørdag 19. november 2011

Testing testing

Vi har en litt sen høstferie eller skal vi si en tidlig juleferie. Vi ankom hytta i går kveld og her er det lite som ligner på vinter. Til tross for mange varmegrader er dagene korte og jeg forsøker å teste ut hvordan iPad'n fungerer til å blogge med:) Bildet er også tatt med padden og jeg ser det helt klart kunne ha vært bedre, men dette ser faktisk ut til å fungere bra.
Dette er på pinnene fo øyeblikket:

lørdag 12. november 2011

Ta seg vann over hodet

Først og fremst må jeg takke for mange morsomme kommentarer til mitt forrige noe “fuktige” innlegg. Tullet tok litt av, men nå er jeg meg selv igjen:-)

Vi bor dessverre langt unna våre barnebarn, men selv om avstanden er stor så er tankene hos dem ofte. Det nærmer seg jo advent tida går fryktelig fort, og jeg fikk en lys ide……… ja det går an å bli litt redd når jeg får slike ideer……..
Hva om jeg laget en adventskalender til hver av prinsessene? Som tenkt så gjort, shoppingen var egentlig helt grei selv om det ble mange turer til butikken. Så skulle det pakkes inn 24 x 3 er faktisk 72 pakker pes å stønn. Underveis følte jeg nok at jeg hadde tatt meg vann over hodet, men jeg kom i mål. Innholdet skal jeg ikke røpe, men alt er garantert godterifritt.

DSCN1631

Nå er det gjort og jeg tenker det er helt greit at det er 1 år mellom hver jul. Selvfølgelig er det noe hjemmestrikket og jeg våger å røpe den gaven. Dette er jo faktisk en strikkeblogg.Tovete Blåfjellvotter strikket i Blåfjellgarn som damen sa var det samme som Fritidsgarn. Jeg syntes det virket tynnere og løsere, men det tovet kjempebra.

DSCN1618

Dette skal liksom forestille Blåfjell………….

Adventposene er ferdig fylt opp og det er bare å hoppe rett over på julegavene – hektisk gitt:-)

DSCN1633

Ønsker dere alle en trivelig lørdagskveld. Her i huset er det pakkefri sone i kveld…….

Klem fra Sidsel