onsdag 28. januar 2015

Det store (lange) adventsmysteriet

Morsomt med slike mysterier tenkte jeg da dette ble landsert på FB siden til Bittamis Design for strikkelystne. Jeg er stor tilhenger av hennes design og mønster så jeg satte i gang.  Skulle liksom bruke restegarn, men endte opp med å kjøpe hovedfargen…… Garn fra Nordlys var en ny positiv opplevelse. Garnet er mykt og har nydelige fargeskift. Alt det andre garnet var fra lager bare så det er sagt:-)Bilder januar 2015 021

Jeg kan være i overkant disiplinert og satte meg som mål at jeg skulle være ferdig med en del før neste kom ut. Det ble en hektisk førjulstid for å si det sånn.

Januar bilder v2 2015 438-2

Skal innrømme at jeg var tvilende underveis da jeg så hvor langt dette ble, men i ettertid så synes jeg det blir finere og finere for hver gang jeg tar det fram.

Tilslutt et lite håp om varmere vær og hva passer vel bedre enn et eksemplar av “Søte frøken sommer” fra boken Sokker, strikkeing hele året. Strikket i Fabel og sommerlige ullsokker passer vel godt i Trøndelag:-)

DSC00540

tirsdag 13. januar 2015

Januar–nytt år, nye muligheter

GODT NYTT ÅR!

Januar er allerede godt i gang og det er jeg også. Midt i summering av 2014 og alt som hører til slappes det av med litt håndarbeid.

I år har jeg hengt meg på Projos vottesokkealong2015 og for januar valgte jeg mønsteret 3x3 fra Lillcat Design. Mønsteret var enkelt og greit, men vottene endte opp som barnestørrelse. Litt nedtur da jeg valgte str. M og en farge som jeg vet definitivt ikke faller i smak til de 3 prinsessene. Uansett vottene er der og jeg skal vel finne noen som setter pris på de.

Bilder januar 2015 009

Et par sokker har også sett dagens lys, Motorsyklistens pensokker. Flott mønster nok en gang fra Bittamis Design. Fargen er mørk lilla, litt vanskelig å gjengi.

Bilder januar 2015 012

Dermed er jeg godt i gang med det nye året. Akkurat nå er strikkes det votter i lange baner som skal toves. Like spennende hver gang:-)